Kargıcaklılar Anayasa Mahkemesi’ne gidiyor

KARGICAK Belediye Başkanı MHP’li Zihni Asiltürk, Büyükşehir Yasası sonrası beldelerinin kapatılmasına itiraz ettiklerini, bu nedenle hem yasanın hem de beldelerinin kapatılmasının iptali için konuyu Anayasa Mahkemesi'ne taşıyacaklarını söyledi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Gazipaşa’dan Kaş’a kadar olan geniş ve büyük coğrafyaya yeterli hizmet vereceğini düşünmediklerini, yasanın iptali konusunu Anayasa Mahkemesi’ne taşımalarının gerekçesini ise bu konunun oluşturacağını söyleyen Zihni Asiltürk, “Büyükşehir Yasası'nı doğru anlatmıyorlar. Kimse doğruyu söylemiyor, AKP de biliyor hizmetin iyi yapılamayacağını” diye konuştu. ‘BİLSEM SGK’YI ÖDEMEZDİM’ Öte yandan Kargıcak beldesi girişinde yeni bir kavşak çalışmasının yakında başlayacağını ve Alanya ile Gazipaşa arasındaki en güzel kavşak olacağını ifade eden Başkan Asiltürk, “Yeni kavşağımız ışıklı olacak” dedi. Kargıcak Belediyesi’nin bütçesinin 4 milyon TL olduğunu dile getiren Başkan Asiltürk, “Bizden önce personelin SGK’sı dahi yatmamış. Biz gelince taksitlendirdik, ödeme yapıyoruz. Ama bundan sonra ödeme yapmayacağız, çünkü Büyükşehir Belediyesi'ne bağlandık. Bilseydik böyle bir yasa çıkacağını hiç ödemezdik” diye konuştu.

#

19 Kas 2012 - 09:44 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber