Kaldırım mı Otoyol mu

ALANYA’DA yaşanan park sorunu her geçen gün bir kat daha artarken, Atatürk Caddesi üzeri Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) önünde yaşanan bir görüntü, vatandaşlara adeta ‘Pes artık’ dedirtti.

Alper KUTAY Nüfusu ve kişi başına düşen araç sayısı her geçen gün artan Alanya'da, şehrin kanayan yarası haline gelen park sorunu gündemi meşgul etmeye devam ediyor. Sorunu çözmesi gereken makam olan Alanya Belediyesi yeni park alanları yaratmak yerine kaldırım kenarlarını paralı hale getirip sıkıntıyı giderme yöntemini icat ederken, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) önünde yaşanan ilginç bir olay, park sorununun ne boyutta olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. KALDIRIMLAR PARK YERİ OLDU Şehirdeki araç trafiğinin en yoğun olduğu saat 14.00 sularında ALTSO önünde yaşanan olayda, aracını park edecek yer bulamayan bir vatandaş otomobiliyle kaldırıma çıktı. Kaldırımda yürüyen vatandaşlar üzerlerine gelen arabayı görünce kısa süreli bir şok yaşarken, olaya duydukları tepkiyi, “Alanya Belediyesi bu manzarayı görse çok yakında kaldırımları da araç parkına çevirip ücretli hale getirir” demekten kendilerini alamadılar. Kaldırımda yürüyen vatandaşları dikkate almayan araç sahibi ise kaldırım üzerine araç parkı yaparak sırra kadem bastı.

#

12 Haz 2012 - 04:35 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber