İyi Parti Alanya'dan sürpriz bir isim açıklayabilir

Meral Akşener liderliğinde kurulan İyi Parti'nin Antalya İl Başkanı Nizamettin Sağı ve ekibinin Alanya'yı ince eleyip sık dokuduğu ortaya çıktı

Haber: Alper KUTAY

YÜCEL Apaydın, Hilmi Er, Levent Dim, Murat Levent Koçak ve Hacı Mevlüt Zavlak isimleri siyasi kulislerde dolaşırken, İyi Parti Antalya İl Yönetimi’nde Alanya’yı temsil eden üç isimden biri olan İlhan Memiş, İyi Parti İl Teşkilatı ve İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Alanya’ya özel bir önem verdiğini, bu nedenle atama çalışmalarının büyük bir titizlikle yapıldığını söyledi. Alanya ile ilgili değerlendirmelerin uzun zamandır hassasiyetle yapıldığını kaydeden İlhan Memiş, “Alanya, Antalya’nın en büyük ve önemli ilçelerinden biri. Talebin de fazla olması genel merkezin hassasiyetini artırıyor. Hafta sonu bir heyet son kez Alanya’ya gelip raporunu oluşturacak. Atama kararı da en kısa sürede açıklanacak” dedi. Alanya İlçe Kongresi öncesi 35-40 kişi arasında bir yönetim kurulu oluşturulacağını dile getiren Memiş, yeni yönetim kurulunda her görüş ve her kesimden kişiler olacağını, bütün Alanya’yı kucaklayacak bir yönetimin iş başına geleceğini söyledi. Memiş, yeni yönetimde kadınların da yeterli çoğunlukta olacağını sözlerine ekledi. İyi Parti Alanya İlçe Başkanlığı için ismi geçen Avukat Levent Dim de böyle bir talebi olmadığını ifade ederken, “İsmimin geçtiğini biliyorum ancak böyle bir talebim olmadı. Verilecek karara saygı duyacağız” dedi.

21 Şub 2018 - 23:35 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

08

merve - Ali Dadaşlar insan karlamak çok kolay murat koçak eczacı çonkta efendi birisi bir parti için birine çamur at izi kalsın politikası yapma günah alma enazından başkasına yaranmak pahasına bile olsa bunu yapma kişiliğinden taviz verme .

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Şubat 23:35
07

Ali Dadaslar - @merve hanım Murat levent Koçak ın kaç partide menfaati için dans ettiğini tüm Alanya biliyor ne çamuru.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Şubat 23:35
06

Ali Dadaslar - Murat Levent Kocak olmaz . Gösteriş peşinde ismini ön planda olmasını isteyen biri . Faydalı olamaz hatta çok yanlış secim olur. H.Mevlut Zavlak bence en doru karar. ( ayrıca sn. Koçak menfaati olmadan herhangi bir partide yer almaz ama neyse )

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Şubat 23:35
05

emre yaman - hilmi er kendi menfaatler, dışında hangi bi görevi layıkı ileyerine getirmişmi ki bu görevi yerine getirsin

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Şubat 23:35
04

Rıfat - Sayın Zavlak isminizi bu kadar düşük bir parti için karalamayın. Bu kadar saygınlığınız var Alanya da. Parti kurucunun ideolojisinin ne olduğu ve kime hizmet ettiği ortada zaten.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Şubat 23:35
03

Burak karaduman - Alanya ilce başkanı veya belediye başkanı ya toklu başkan yada adem başkan

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Şubat 23:35
02

Ali Dadaslar - @merve ayrıca adım rumuz değil gerçek * Ali Dadaşlar * .Erzurum 1954 doğumluyum.Koçak ailesini yakından tanırım onlar da beni tanırlar.saygım sonsuz.Bana deseniz ki Faruk Koçak amenna tecrübeli biri, ya da Mehmet Ali Koçak altına imzamı atarım dim dik duran dürüst elif gibi dik birisi. Ama Murat Levent Koçak olmaz. Olmaz .Olmaz.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Şubat 23:35
01

Osman - Belediye başkanı toklu olsun herlez yola devam etsin

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Şubat 23:35

Çorum Haber