Işık: Çavuşoğlu Alanya'yı ihya etti

AKP Gençlik Kolları Başkanı Alaaddin Işık, "Sayın Mevlüt Çavuşoğlu'nun gayretleriyle Türkiye’nin en fazla yatırım alan ilçesi Alanya olmuştur" dedi.

Haber: Alper KUTAY
ADALET

ve Kalkınma Partisi (AKP) Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Adayı Mevlüt Çavuşoğlu'nun da katıldığı Yeniköy Barajı temel atma törenini analiz eden AKP İlçe Teşkilatı Gençlik Kolları Başkanı Alaaddin Işık, Çavuşoğlu'nun gayretleriyle Türkiye’nin en fazla yatırım alan ilçesinin Alanya olduğunu belirtti. Işık, “Yeniköy'de Alanya'nın ikinci barajının temeli atıldı, emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Alanya, başta Sayın Çavuşoğlu ve milletvekillerimiz sayesinde Türkiye'nin en fazla yatırım alan ilçesi olmaya devam ediyor” dedi.

AKP Gençlik Kolları üyeleri, Çevreyolu üzerine Başbakan Ahmet Davutoğlu, milletvekili adayları Mevlüt  Çavuşoğlu, Sena Nur Çelik ve İbrahim Aydın'ın fotoğraflarının yer aldığı dev afişler yerleştirmeye devam ediyor.

15 Eki 2015 - 17:38 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

ihya etti de ne oldu? - ihya etti evet. yollar, büyük oteller, havaalanı yaptı ama iç ve dış siyasetleri ülkeyi uçurumdan aşağıya attı. bir ağaç dalına tutunduk. yukarı çıkmaya çalışıyoruz. ülkenin durumunun özeti budur! hem ihya etti de turizm neden kötü?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Ekim 17:38

Çorum Haber