‘İNCE MESAJ VERDİK’

MHP İlçe Teşkilatı'nın Clup Begonvil’de kurduğu iftar sofrasına MHP Genel Başkan Yardımcısı Faruk Bal’ın yanı sıra iki bin partili ve vatandaş iştirak etti. MHP İlçe Başkanı Cafer Uyar, “Bu iftarla Alanya'ya ince bir mesaj verdik. Bizim iftar davetimizde birlik ve beraberlik örneği sergilendi” dedi.

MİLLİYETÇİ Hareket Partisi (MHP) Alanya İlçe Teşkilatı, Alanya Belediye Meclisi’nin MHP’li Üyesi Cemal Palamutçu'nun işletmeciliğini yaptığı Clup Begonvil’de Ramazan Ayı nedeniyle iftar sofrası kurdu. Yemeğe; MHP Genel Başkan Yardımcısı Faruk Bal, Antalya Milletvekili Mehmet Günal, 23. Dönem Milletvekili Hüseyin Yıldız, Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Başkan Yardımcısı ve Alanya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı Mehmet Ali Dim, Demirtaş Belediye Başkanı Mustafa Aras, Payallar Belediye Başkanı Abdullah Öztürk ve Kestel Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in yanı sıra MHP'li belediye başkanları, meslek odası başkanları, partililer ile çok sayıda vatandaş katıldı. ‘BİZİM CİĞERİMİZ YANIYOR’ Duaların ardından orucunu açan partililere hitap eden MHP İlçe Başkanı Cafer Uyar, “Bu iftarla gelecek için iyi bir mesaj ve sinyal verdik. Alanya’nın bu sinyali olumlu yönde algılayacağına inanıyorum” dedi. Sıcak bir atmosfer ve güzel bir ortamda iftar açmaktan memnun olduğunu ifade eden MHP Genel Başkan Yardımcısı Faruk Bal ise yaptığı konuşmada, “Bugün hava çok sıcak. İkinci bir sıcak hava daha var, o da Güneydoğu'da yaşanıyor. Hakkari Şemdinli'de yaşananları hepiniz çok iyi biliyorsunuz. Bu yaşananlardan ötürü ciğerimiz ve yüreğimiz yanıyor. Büyük Ortadoğu Projesi (BOP) hayata geçirilmek isteniyor. Bugün Şemdinli, Halep, Bingazi ve Tahrir meydanlarındaki gibi bir meydan atmosferi yaratılmak istenmektedir. Anayasa'dan Türklük kelimesi kaldırılmak isteniyor, ‘Ne Mutlu Türküm Diyene’ denilmesinden gocunanlar var” diye konuştu.

#

10 Ağu 2012 - 03:15 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber