İhsanoğlu’na tek imza çıktı

CB seçimlerinin CHP ve MHP cephesinin çatı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu için, CHP Antalya milletvekillerinden şu ana kadar tek imza çıktı. İmza sahibi Gürkut Acar olurken, CHP eski lideri Deniz Baykal'ın İhsanoğlu için imza vermesi beklenmiyor

CUMHURİYET Halk Partisi’nde (CHP) milletvekillerinin imzasına açılan Ekmeleddin İhsanoğlu'nun Cumhurbaşkanlığı adaylığı başvurusuna, 5 milletvekiline sahip Antalya cephesinden bir imza geldi. İhsanoğlu ismi ilk açıklandığında 'Ne diyeceğini bilemez noktada bulunduğunu' söyleyen Milletvekili Gürkut Acar, adaylık için imza verdi. Konuyla ilgili açıklamasında Acar, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin tek bir aday üzerinde uzlaşmasını tarihi bir karar olarak değerlendirdi. CHP Antalya'daki diğer milletvekilleri Yıldıray Sapan ve Osman Kaptan, İhsanoğlu'nun adaylığına imza vermeyeceklerini açıkladı. Her iki isim de Ekmeleddin İhsanoğlu'na ilişkin değerlendirmelerini, eleştirilerini parti kurulları nezdinde paylaştıklarını söyledi. Milletvekili Arif Bulut ise imzaların toplanmasının Pazar gününe kadar devam edeceğini belirterek, “Henüz zaman var” değerlendirmesinde bulundu. CHP eski lideri ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın ise Ekmeleddin İhsanoğlu içen imza vermesinin beklenmediği belirtildi.

28 Haz 2014 - 13:50 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber