Her sandığa 10 kişi

AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Güney, Alanya'da sandık kurulları oluşturulduğunu ve her sandık başında 10 kişinin görev yapacağını söyledi.

470 civarında üyesi bulunan AK Parti'nin Alanya'da görev yapacak sandık görevli sayısı ise beş bin civarında. AK Parti seçim hazırlıklarına başladı. Alanya genelinde 5 bin civarında partilinin sandık başında görev yapacağını söyleyen Güney, "Genel Merkezin uyguladığı sistemi ilçemizde de güncellemeye başladık. Seçim İşlerinden Sorumlu Başbakan Yardımcısı Haluk İpek'in oluşturduğu yeni sistemle Sandık Kurullarımız 10 kişiden oluşacak ve sandıklarla ilgili tüm organizasyonları ve işlemleri yürütecek" dedi.

#

13 May 2010 - 00:00 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber