‘Güney dik duramıyor’

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı Şevki Türktaş, AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Güney'i dik duramamakla suçladı.

AK Parti İlçe Teşkilatı'nın önümüzdeki günlerde yapacağı Ankara ziyaretiyle ilgili konuşan Türktaş, “Ben AKP’lilerden önce Ankara'da olacağım” derken, AK Parti'lileri dik duramamakla eleştirdi. Türktaş, “Maalesef Alanya'yı Antalya'ya bağlayacaklar. ‘Alanya'ya özel statü getireceğiz’ filan deniliyor, ben şu ana kadar AKP İlçe Başkanı'ndan ‘Biz Ankara'ya gideceğiz, gelir misin?’ gibisinden bir davet almadım. Ama sürekli Ankara'ya gideceklerini söylüyorlar. Onların söyleyemediğini ben gayet açık yüreklilikle söylerim, davet ederler veya etmezler, gidecekleri gün onlardan önce Ankara'ya ulaşmış olurum. AKP İlçe Başkanı Hüseyin Güney ve ekibi bu konuda dik dursa Alanya Antalya'ya bağlanmaz” dedi.

#

08 Mar 2012 - 00:00 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber