Gündoğdu'dan sert tepki

Gündoğdu, düne kadar Bahçeli muhalifi olanların Alanya'da el öpme sırasına girmelerine tepki gösterdi

Haber: Alper KUTAY

ALANYAÜlkü Ocakları Başkanı Abil Gündoğdu ve ekibi, 27 Mayıs Gün Sazak ve Ülkücü Şehitleri Anma Günü nedeniyle Ankara-Kızılcahamam Ülkücü Şehitler Anıtı'nda gerçekleştirilen anma törenine katıldı. Gümrük ve Tekel Bakanı iken 27 Mayıs 1980'de şehit edilen Gün Sazak'ın şahadet günü, her yıl MHP Genel Merkezi ve Ülkü Ocakları Genel Merkezi tarafından anılıyor. Uzun yıllar Gün Sazak'ın kabri başında devam eden anma törenlerine, Ankara’nın Kızılcahamam ilçesinde inşa edilen Ülkücü Şehitler Anıtı’nda düzenlenen etkinliklerle devam ediliyor.
'KARNINDAN KONUŞANLAR VAR'
Öte yandan, 24 Mayıs Çarşamba günü Alanya'ya gelen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi Alanya'da ekibiyle birlikte en iyi şekilde ağırlayan Gündoğdu, düne kadar Bahçeli muhalifi olanların el öpmek için sıraya girmelerine tepki gösterdi. Gündoğdu, "Geçen sene bu zamanlar karnından veya sessiz konuşanlar, fikri ile zikri çelişenler, lidere ihanet ile dolu olan Antalya varken, bugün ne mutlu ki liderin önünde tövbe etmek için el öpme yarışına girdiler. Hafızamız halen tazedir. Antalya'da MHP ve Ülkü Ocakları liderinin emrinde emin ellerdedir. Bizleri her zaman haklı çıkaran bilge liderimizden Allah razı olsun" dedi.

28 May 2017 - 23:01 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber