'Gülün efendiler gülün'

Alanya Alperen Ocakları Başkanı Uygur, kahkaha atarken fotoğraf çektiren vekillere sert tepki gösterdi

Haber :Alper KUTAY
ALANYA
Alperen Ocakları Başkanı Vedat Uygur, TBMM'de anayasa görüşmeleri sırasında oy kullanan ve bu sırada kahkahalarla gülen milletvekillerinin fotoğrafını paylaşarak, "Gülün efendiler, gülün. Aksırıncaya, tıksırıncaya, çatlayıncaya kadar gülün. Millet acıyla, gözyaşıyla kan ağlayıp yas tutarken, siz kahkahalarınızda boğuluncaya kadar gülün" dedi. Uygur, sözlerine şöyle devam etti: "Vatanımızda her gün bir yuvaya ateş düşerken, bir ana evlatsız, bir bebek babasız kalırken, nerdeyse şehit gelmeyen yuva kalmamışken, neredeyse her güne bombalarla uyanan bir ülke olmuşken, milletimiz bir taraftan aş iş kaygısında çırpınırken, düşmana karşı zafer kazanmış nidasıyla milletimizin gözlerinin içine bakarcasına kahkaha atıp gülüp eğlenenleri aziz milletimiz asla unutmayacak."

12 Oca 2017 - 18:07 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber