Gülay Özen'e Kütürüp’te yoğun ilgi gördü

Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) İlçe Teşkilatı’nın 2 Aralık 2017 tarihinde yapılan kongresinde yönetim kurulu üyesi seçilen Şükran Aslan Çalık’ın yerine Kadın Kolları Başkanı seçilen Gülay Özen, saha çalışmalarıyla kısa sürede yerel siyasette fark yarattı

Haber: Alper KUTAY

CHP, MHP, Vatan, Saadet ve İyi Parti’nin kadın kolları teşkilatları henüz tam manasıyla sahaya inmezken, ekibiyle birlikte Alanya’yı karış karış dolaşan Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Gülay Özen, dün de Kuzey Alanya’daki Kütürüp Mahallesi’ndeydi. Ev hanımlarının konuğu olan ve Ak Parti İlçe Teşkilatı’nın bastırdığı imsakiyeleri dağıtan Özen, mahalle halkından yoğun ilgi gördü. Ev hanımlarından 24 Haziran’da Cumhur İttifakı’na destek isteyen Özen, “24 Haziran gününe kadar Alanya’yı karış karış dolaşıp Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan ve milletvekili adaylarımız için vatandaşımızdan destek isteyeceğiz” dedi.

17 May 2018 - 22:50 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber