‘Fren sesi duymak istemiyoruz’

25 Metrelik Yol üzeri, Garanti Bankası Alanya Şubesi ile Saadet Partisi İlçe Teşkilatı arasındaki kavşakta meydana gelen kazalar, bölge esnafını adeta çileden çıkardı.

Her gün aynı bölgede kaza olduğuna dikkati çeken esnaflar, belediyenin önlem almadığını vurguladılar. “Acı acı fren sesi duymaktan bıktık” diyen ve bölgede işyeri bulunan Saadet Partisi Başkan Yardımcısı Hüseyin Sarıca, “Kavşakta her gün kaza oluyor, çünkü yol yeterli değil. Daha birkaç gün önce ALTSO Meclis Başkanı Mustafa Tuna'nın kızı burada kaza yaptı” dedi. ‘BELEDİYE ÖNLEM ALMIYOR’ Motosikletli birisinin kazaya karıştığını ve kaçıp gittiğini söyleyen Sarıca, “Ondan birkaç gün önce yine bir başka kaza daha olmuştu. Burada her gün acı fren sesi duyuyoruz. Bütün esnaflar buradan şikayetçi. Burada bu kazaların olmaması için bir tedbir alınması lazım. Esnaf olarak imza toplayıp Alanya Belediye Başkanlığı’na dilekçe verdik. Mecliste bu konu gündeme getirildi ama Sağlık Bakanlığı bu yoldan geçen ambulanslara zarar verdiği gerekçesiyle hız tümseği konulmasını onaylamamış” diye konuştu.

#

29 May 2012 - 03:23 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber