Emniyet Müdürüne sürpriz ziyaret

Alanya Karadenizliler Derneği (ALKARDER) yönetimi göreve yeni başlayan Alanya Emniyet Müdürü Mehmet Ömür Saka’yı makamında ziyaret etti

 ALKARDER Başkan Vekili Aydın Cin ile dernek yönetiminden Ahmet Yıldız, Tarık Oral, Mehmet Sarı, İbrahim Karaalp ve Mehmet Paşaoğlu'nun yer aldığı ziyarette derneğin çalışmaları hakkında bilgiler verildi. Ziyarette ihtiyaç duyulması halinde emniyet teşkilatının yanında yer almaya ve yardımcı olmaya hazır olunduğu belirtildi.

'MÜCADELE EDECEĞİZ'

Müdür Saka ise, Alanya’nın en önemli sorunu olarak görünen trafik ve sahillerdeki hırsızlıklarla mücadele başlattıklarını söyledi. Saka, "Toplumun her ferdiyle uyum içinde onların sorunlarını dinleyerek, ortak çözüm yolları bularak Alanya’nın yaşanabilir, güvenli ve huzurlu bir şehir olarak kalması için mücadele edeceğiz" dedi.

04 Ağu 2014 - 18:09 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber