Duble yol çalışmaları sürüyor

ALANYA’NIN Yeşilöz Köyü ve Gazipaşa’nın Kâhyalar Beldesi Değirmencigözü mevkii arasında yapımı devam eden duble yolda dolgu ve taş duvar çalışmaları hızlı bir şekilde devam ediyor.

Yeşilöz Köyü ve Kahyalar beldesi arasında yolun büyük bölümünü tamamlayan Erkaya İnşaat, duble yolun bir an önce tamamlanması için çalışmalarını hızlı bir şekilde devam ettiriyor. Öte yandan Gazipaşa-Yeşilöz arasında yapımı devam eden duble yol çalışmaları nedeniyle, dün saat 09.00-10.00 arasında Gazipaşa ilçesi genelinde elektrik kesintisi yapıldı. AKEDAŞ Müdürü Caner Ölmez, “TEİAŞ 19. Grup Müdürlüğü tarafından, Mahmutlar-Gazipaşa enerji iletim hattı (EİH) altında Karayolları Bölge Müdürlüğü’nün yaptığı çalışmadan dolayı, TEİAŞ tarafından enerji kesintisi uygulandı. Kesintiden Gazipaşa merkez, Kahyalar Beldesi, tüm köyler ve özel trafolu aboneler etkilendi” dedi.

#

12 Şub 2011 - 00:00 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber