DP’li Aydemir’e Türktaş kancası

DEMOKRAT Parti İlçe Başkanı Yaşar Uysal ile anlaşamayan ve yönetim kurulu üyeliği görevinden istifa edeceğini açıklayan Başkan Yardımcısı Mutlu Aydemir’e CHP İlçe Başkanı Şevki Türktaş’tan davet geldi.

Alper KUTAY
Demokrat Parti Kurultayı öncesi “Tansu Çiller genel başkan olmazsa görevimden istifa edeceğim” diyen ancak DP’nin başına Namık Kemal Zeybek geçince, “Zaten Sayın Zeybek’i desteklemiştik” diyen Yaşar Uysal’a tepkiler çığ gibi büyüyor. Belediye başkanları ve parti tabanının istifa etmesini istemediğini söyleyerek istifadan vazgeçen Yaşar Uysal’a en büyük tepkiyi ise başkan yardımcıları Selami Kindar ve Mutlu Aydemir göstermişti. YAŞAR UYSAL 39 DERECE ATEŞLE EVİNDE DİNLENMEYE ÇEKİLDİ Mutlu Aydemir'in partisinde mutsuz olduğunu öğrenen CHP İlçe Başkanı Şevki Türktaş ise dün Aydemir’i telefonla arayarak, “DP’de mutlu değilsen CHP'ye gel. Siyaseti birlikte yapalım, daha da mutlu ol’ çağrısında bulundu. Öte yandan Mutlu Aydemir ve istifayı düşünen yönetim kurulu üyelerinin dün akşam Ankara’ya gittiği ve Yaşar Uysal ile ilgili gazete haberlerini dosya halinde Demokrat Parti’nin yeni genel başkanı Namık Kemal Zeybek’e ileterek Uysal’ın görevden alınmasını isteyecekleri öğrenildi. Yaşanan gelişmelerden habersiz bir şekilde iki gündür evinde dinlenen ve grip olduğunu söyleyen DP İlçe Başkanı Yaşar Uysal ise, “Çok hastayım, şimdilik bir şey diyemem” dedi.

#

26 Oca 2011 - 00:00 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber