Doğuda Anadolu Lisesi sevinci

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, eğitim ve öğretime yaptığı yatırımlarla dikkat çekmeye devam ediyor

MEVCUT okulların fiziki şartlarının iyileştirilmesinden yeni dersliklere, çevre düzenlemesinden oyun alanlarına kadar pek çok alanda eğitime katkı sağlayan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in en önemli projelerinden birisi olan, ilçede Anadolu Lisesi eksikliğini gidermek için yapılan Kestel Anadolu Akdeniz Lisesi bu yıl eğitim-öğretime başladı. Öğrenci velileri ve öğretmenler, Kestel Anadolu Lisesi'nin doğu bölgesinde çok büyük bir eksikliği giderdiğini söyleyerek Başkan Yücel’e teşekkür ettiler. 25 kişilik sınıflarda konforlu ve rahat bir eğitim gördüklerini belirten öğrenciler, Başkan Yücel’e sevgi gösterisinde bulunarak teşekkür ettiler. 15 bin 500 metrekarelik alana inşa edilen Kestel Çok Programlı Anadolu Lisesi, 800 metrekarelik alanda yükselen 3 katlı bina, her biri 46 metrekare genişliğinde yapılan 18 derslikten oluşuyor. Şehrin doğu bölgesinde bulunan birçok mahalleye hizmet veren okul, bahçe düzenlemesi ile de dikkat çekiyor.

25 Eki 2018 - 00:09 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber