'Derhal istifa etsinler'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Teşkilatı, Pazar günü başkent Ankara'nın en işlek caddesi ve merkezi konumunda bulunan Kızılay'da meydana gelen terör saldırısına ilişkin açıklamalarda bulundu

ATATÜRK Anıtı'nda toplanan teşkilat üyeleri, yaşanan hain saldırıyı kınayarak, doğrudan ve dolaylı sorumlularının bulunup cezalandırılması gerektiğini belirterek AKP Hükümeti'ni istifaya çağırdı. CHP İlçe Başkanı Ali Takavüt, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle sağlık çalışanlarına vermek için hazırladıkları karanfilleri de saldırıda hayatını kaybedenlere adadıklarını belirterek, "Olayda ihmali bulunan İçişleri Bakanı ve Emniyet Genel Müdürü başta olmak üzere tüm sorumlular derhal görevden alınmalı, halkının can güvenliğini sağlamaktan aciz olan, attığı her adımda daha fazla acı ve gözyaşı yaratmaktan başka bir işe yaramayan AKP Hükümeti derhal istifa etmelidir" dedi.

14 Mar 2016 - 21:05 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber