Çocuk başkan seyyardan şikayetçi

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, 23 Nisan nedeniyle başkanlık koltuğunu Atatürk Ortaokulu öğrencisi Yağmur Tokoğlu'na devretti. Tokoğlu, Kültür Daire Başkanı İlyas Çopur'a Antalya'ya yeni tiyatro sahnesi kazandırılması, Zabıta Daire Başkanı Uğurcan Ecemiş'e de okul kantinlerinin sıklıkla denetlenmesi talimatını verdi

MENDERES Türel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle başkanlık koltuğunu Atatürk Ortaokulu 5-J sınıfı öğrencisi Yağmur Tokoğlu'na devretti. Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğuna oturmasının ardından planladığı icraatları sıralayan Tokoğlu, öncelikli olarak okulların fiziki şartlarının düzeltilmesi için çalışma başlatılmasını istedi. Gençlerin spor yapabilmeleri için spor sahaları talep eden Tokoğlu, “Çocuklar için yaz spor okulları, kültürel ve sanatsal kurslar açılmalı" dedi.

DAİRE BAŞKANLARINA TALİMAT VERDİ

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı İlyas Çopur'u arayan çocuk başkan, Büyükşehir Belediye Tiyatrosu'na (ABT) yakışır bir sahne kazandırılmasını istedi. Yağmur Tokoğlu, Zabıta Daire Başkanı Uğurcan Ecemiş'e de okul kantinlerinin sıklıkla denetlenmesi talimatını verdi. Yağmur Tokoğlu kentte yapılmasını istediklerini şöyle sıraladı: “Kimsesiz ve yaşlılara yardım. İşsizlere imkânlar dâhilinde iş fırsatı. Doğalgaz kullanılarak hava kirliliğinin önlenmesi! Sokak hayvanları için beslenme istasyonları.”

‘TALİMATLAR HEMEN YAPILACAK’

Yağmur Tokoğlu'nun çok güzel konulara değindiğini ifade eden Başkan Türel, “Birçoğu yürütmekte olduğumuz projeler. Bunları en kısa zamanda Antalya'ya kazandıracağız. Okulların fiziki şartlarının düzeltilmesine yönelik projelerimiz var. Okulların her türlü eksiğini gidereceğiz. Ben de sporcuydum. Geçmişte basketbolda okul takımı kaptanıydım. Antalya için 10 bin kişilik çok amaçlı spor salonu projemiz var. Ayrıca ABT'ye yeni Büyükşehir Belediye binası bünyesinde çok güzel bir sahne kazandıracağız” dedi.

24 Nis 2014 - 12:36 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber