"Ciddi oy alırız"

CHP İl Başkanı Devrim Kök, 26 Temmuz'da şehre gelecek olan Cumhurbaşkanı Adayı Ekmeleddin İhsanoğlu için önemli bir tanıtım çalışması yürüttüklerini belirterek, “Antalya'da ciddi oy alarak istediğimiz başarıya ulaşacağız” dedi

DEVRİM Kök, CHP İl Teşkilatı binasında düzenlenen basın toplantısına partinin Antalya Kadın Kolları Başkanı Sultan Yeğen, Gençlik Kolları Başkanı Savaş Kısa, eski Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Yusuf Meriç, Hülya Ece ve Şükran Akkaya ile birlikte katıldı. Cumhurbaşkanı Adayı İhsanoğlu'nun 26 Temmuz Cumartesi günü Antalya'da olacağını kaydeden İl Başkanı Kök, “Bir dizi çalışma yapacağız, onun hazırlıklarındayız. Bu hazırlıkları sadece CHP olarak değil, diğer siyasi partilerle de ortaklaşa yapacağız. Son akşam da iftar yemeğinde İhsanoğlu'nu Antalyalılarla buluşturacağız” dedi.

‘HERKES MUTLAKA GÖREV ALSIN’

Bunun bir miting olmayacağını ama geniş katılımlı bir iftar olacağını ifade eden Kök, “En etkin şekilde Sayın Ekmeleddin İhsanoğlu'nu nasıl tanıtabiliriz, bunu projelendirmeye, bunun altyapısını hazırlamaya gayret ediyoruz” diye konuştu. Bu çerçevede parti içi dengeleri düşünmeden, yeteneklerini partiye vermek isteyen, partide önemli görevlilerde bulunmuş tüm isimleri mümkün olduğunca seçim komitesinde görevlendirdiklerini anlatan Kök, ikişerli ve üçerli gruplar oluşturarak, CHP olarak her yere ulaşmaya çalıştıklarını söyledi. Kök, Antalya'da ciddi oy alarak, istedikleri başarıya ulaşacaklarını belirtti.

22 Tem 2014 - 10:52 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber