CHP’liler Alanya’nın geleceğini konuştu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya İlçe Teşkilatı, CHP Başkan Yardımcısı İrfan Akgün ve yönetim kurulu üyelerinin doğu bölgesi yürütme kurulu ile bir araya geldiğini açıkladı

Alper Kutay

ALANYA'NIN geleceği için fikir alışverişinde bulunduklarını söyleyen İrfan Akgün, “Doğu bölgesi yürütme kurulu üyelerimize teşekkür ederim” dedi. 31 Mart Yerel Seçimleri’nde Muhittin Böcek’le Antalya Büyükşehir Belediyesi’ni kazanan CHP’nin Alanya’ya hak ettiği hizmetleri getireceğini söyleyen CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, “Sayın Böcek Alanya’nın sorunlarına hakim. Biz de Antalya’da yaptığımız toplantıda Alanya’nın ihtiyaçlarını kendilerine bildirdik” diye konuştu.

02 Ağu 2019 - 22:49 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Alaattin - Ne için toplandınız. Muhittin başkana söyleyin 4 lira az geldi 14 lira yapsın halk otobüslerini. Biz de sizi halkın partisi diye seçtik.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 02 Ağustos 22:49

Çorum Haber