CHP'den Antalya'ya görev yok

CHP, Meclis'teki görev dağılımında başta eski Genel Başkan Deniz Baykal olmak üzere Antalyalı hiçbir milletvekiline görev vermedi. Bu durum, Antalya ve ilçelerindeki teşkilatlarda adeta soğuk duş etkisi yarattı

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Genel Başkanlığı yolunda Kemal Kılıçdaroğlu’na ilk destek imzalarını atan Antalya Milletvekili Niyazi Nefi Kara, Çetin Osman Budak, Mustafa Akaydın ve Devrim Kök, umduklarını bulamadı. Antalya’yı 5 vekille temsil eden vekillerden hiçbiri gruplarda görev alamazken, partinin güçlü olduğu tüm iller temsilci verdi. CHP Grubu, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun başkanlığında seçim gündemiyle toplandı. Basına kapalı toplantıda CHP'li vekiller tercihlerini yaptı. CHP'de en son olarak grup yönetim kurulu, grup denetçileri ve grup disiplin kurulu üyeleri de belli oldu.

ANTALYA ES GEÇİLDİ

CHP İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi, CHP'nin Meclis Başkanvekilliği'ne seçildi. Manisa Milletvekili Özgür Özel ve İstanbul Milletvekili Engin Altay'dan sonra Ankara Milletvekili Levent Gök, CHP Grup Başkanvekilliği'ne seçilen üçüncü isim oldu. CHP'de İzmir Milletvekili Özcan Purcu, Ankara Milletvekili Ali Haydar Hakverdi ve Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, TBMM Katip Üyesi seçilen isimler oldu. Görev dağılımları sırasında Antalya'dan başta eski Genel Başkan Deniz Baykal olmak üzere hiçbir milletvekiline görev verilmemesi ise Antalya ve ilçelerindeki teşkilatlarda adeta soğuk duş etkisi yarattı.

20 Kas 2015 - 13:13 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber