CHP’de sürpriz istifa

CHP Korkuteli İlçe Teşkilatı yönetimi istifa etti. Geçtiğimiz hafta sonu CHP Antalya İl Başkanı Cavit Arı ile görüşerek görevi bırakmak istediklerini belirten CHP Korkuteli İlçe Başkanı Mustafa Tatoğlu ve yönetimi ani bir kararla istifa etti

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Cavit Arı’nın ziyareti sırasında yapılan toplantıda yeni yönetimin atama ile belirlenmesi kararlaştırılmıştı ancak bir toplantı gerçekleştiren CHP Korkuteli İlçe Teşkilatı istifa kararı aldı. Yönetimin, istifa dilekçesini faks yoluyla CHP İl Başkanlığı’na gönderdiği öğrenildi. CHP Korkuteli İlçe Teşkilatı’nın, yeni yönetim ataması yapılmadan istifa etmesi nedeniyle parti tüzüğü gereği kongre yapılmasının zorunlu olduğu öğrenildi. Tüzük gereğince, İl Başkanı Cavit Arı geçici olarak CHP Korkuteli İlçe Teşkilatı'na kayyum yönetimi atayacak. Daha sonra ise yeni yönetimin belirlenmesi için kongre yapılacak.

İstifa eden CHP Korkuteli İlçe Başkanı Mustafa Tatoğlu, “Biz yönetim olarak istifa ettik. Artık yasal olarak ne yapılması gerekiyorsa o olacak. Karar İl Başkanı Cavit Arı’nın. Parti tüzüğü neyi gerektiriyorsa o olacak” diye konuştu.

18 Kas 2014 - 01:04 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber