CHP'li Karagöz'den seçim öncesi analiz

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Alanya'daki genç kuşak isimlerinden Avukat Mehmet Can Karagöz, 24 Haziran'da yapılması kesinleşen erken genel seçimler öncesi bir analiz yaptı

Haber: Alper KUTAY

KARAGÖZ, şöyle konuştu: "Birkaç yıl önce, MHP baraj altında kalmak üzereydi. Vatan için birleştirici söylemleri üzerine Cumhuriyet Halk Partisi tabanından ciddi oy alıp barajı 4. parti olarak zar zor aştılar. Sonrasında meclis başkanlığını AKP'ye vermek başta olmak üzere, ittifak yaptıklarına ihanet ettiler. O gün ihanetten rahatsız olan vatanperverler bugün İYİ Parti'yi kurdu. Ve bugün darağacına götürsen partisinden vazgeçmeyecek 15 CHP'li milletvekili, vatan ve milletin geleceği için İyi Parti'ye geçtiler. Sizlere helal olsun! MHP'ye de ihanetlerinden sonra denedikleri yeni ittifaklarında iyi bocalamalar, iyi yok oluşlar diliyorum. Millete karşı durmayı sizler seçtiniz, sizleri artık bizler kurtaramayız."

22 Nis 2018 - 23:24 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber