Çelik'ten sert tepki

Gazipaşa Belediye Başkanı Adil Çelik, Büyükşehir Belediye Meclisi’nde CHP'liler tarafından Gazipaşa'nın sürgün yeri olarak lanse edilmesine tepki gösterdi

ÇELİK, “Öncelikle şunu belirtmek istiyorum. Gazipaşa sürgün yeri değil, cennetten bir köşedir. Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Gazipaşa’da görev yapmaları için görevlendirdiği kamu personeli, yani birilerinin sürgün diye tabir etiği arkadaşlarımız da bizim misafirimizdir. Biz onlarla her zaman çalışacağız, çalışmaya devam ediyoruz. Gazipaşa Belediyesi’nde görevli kamu personelinin yüzde 95'i halen CHP'lidir. Göreve başlarken yaptığım ilk toplantıda ‘Sizlerle birlikte sırt sırta verip Gazipaşa’yı layık olduğu yere getireceğiz’ dedim. Benimle çalışmak istemeyen olursa da gerekeni yaparım. Benden önceki Belediye Başkanı CHP’li Cemburak Özgenç kendisini hâlâ başkan sanıyor ve Gazipaşa Belediyesi’ne hükmetmeye çalışıyor, benim için ‘Çalışanların ekmeği ile oynuyor’ diyor. Bu kesinlikle yalan. Eğer partizanlık yapsaydım Gazipaşa Belediyesi’nin yüzde 95'ini boşaltırdım” dedi.

13 Kas 2014 - 07:32 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber