‘Çavuşoğlu ile gurur duyuyoruz’

DEVLET Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, “Türkiye'nin Batı'ya dönük rotasını değiştirmeye kimsenin gücünün yetmeyeceğini” söyledi.

Bağış, Avrupa Birliği Genel Sekreterliği’nin (ABGS) Antalya Dedeman Oteli’nde düzenlediği Medya Mensupları için AB Semineri’nin açılışında yaptığı konuşmada, "Türkiye'nin AB sürecinin, bu ülkenin tüm farklı renklerinin buluşabileceği ender platformlardan biri" olduğunu söyledi. “Türkiye'nin batıya dönük rotasını değiştirmeye kimsenin gücü yetmez” diyen Bağış, Türkiye'nin, uluslararası arenada çok farklı ve önemli platformlarda önemli roller aldığını belirtti. Bağış, Mevlüt Çavuşoğlu'nun AKPM Başkanlığı görevine de değinerek, Çavuşoğlu'nun Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi Başkanlığını ilk defa Viyana'nın doğusuna taşıdığını, kendisiyle çok gurur duyduğunu söyledi.

#

28 Haz 2010 - 00:00 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber