Çakma ülkücü benzetmesi

Alanya’da ‘Militan Ahmet’ olarak bilinen MHP’li ve eski ülkücü Ahmet Yenialp, hem MHP İlçe Teşkilatı’na hem de Alanya Belediyesi’ne yüklendi

 MİLLİYETÇİ Hareket Partisi’nin (MHP) en eski üyelerinden biri olan ve 12 Eylül 1980 askeri darbesinde kısa süreliğine cezaevine girip çıktığı için yakın çevresinde ‘Militan Ahmet’ olarak tanınan Ahmet Yenialp, Alanya Belediyesi’nin MHP’li yönetimine adeta ateş püskürdü. Ülkücülerin hiçbir zaman emir kulu olmadığını belirten Yenialp, “Alanya Belediyesi’ndeki çakmaülkücülerden bir gün gelecek hesap soracağız. Belediyeye doluşup lak lak yaparak maaş alanlardan ve bunlardan hesap sormayanlardan, ölmez de sağ kalırsak hesap soracağız. Çünkü biz ülkücüyüz arkadaş” dedi.

TEŞKİLAT BUNLARDAN HESAP SORSUN’

Alanya Belediyesi’ne hakiki ülkücüler söz sahibi oluncaya kadar yazmaya ve uyarmaya devam edeceğini söyleyen Yenialp, “MHP İlçe Teşkilatı da artık uykudan uyanmalıdır. ‘Tecrübeliyiz’ diyorsunuz ama bir belediye başkanına bile yön veremiyorsunuz. İşçilerin hepsi Antalya’ya havuza gönderildi. Adem Başkan gemi kaptanı gibi ekibini Kestel’den Alanya’ya taşıdı. Seçimde Üç Hilal’in altına girip seçimden sonra ‘Biz ülkücü falan değiliz’ diyenlere gemi batarken can simidi atacağız” diye konuştu. Ahmet Yenialp’in bu sözlerine Adem Murat Yücel’in nasıl tepki vereceği ise merak konusu oldu.

20 Tem 2014 - 00:30 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber