Bundan böyle Sarıgül'ün sevdalısıyım

AK Parti'de uzun yıllar siyaset yapan işadamı Remzi Avcı, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün liderliğini yaptığı Türkiye Değişim Hareketi'nin Alanya İlçe Başkanı olduğunu açıkladı.

ALANYA siyasi yaşamına yeni bir oluşum daha katıldı. Liderliğini Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’ün yaptığı Türkiye Değişim Hareketi’nin (TDH) Alanya İlçe Başkanlığı görevine, bir dönem AK Parti İlçe Teşkilatı’nda başkan yardımcılığı da yapan işadamı Remzi Avcı getirildi. Avcı, dün Alanya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) lokalinde, AGC Başkanı Mehmet Ali Dim’in de ev sahibi sıfatıyla katıldığı bir basın açıklaması yaptı. Basın açıklamasının başında kısa bir konuşma yapan AGC Başkanı Dim, Alanya’da yeni bir oluşum içerisine giren Türkiye Değişim Hareketi’nin Alanya İlçe Başkanlığı görevine Remzi Avcı’nın getirilmesinden ötürü AGC olarak memnuniyet duyduklarını kaydetti. Avcı’nın uzun yıllar AK Parti’de ilçeye hizmet verdiğini belirten Dim, “Avcı’yı kutluyorum” dedi. TDH İlçe Başkanı Remzi Avcı ise yaptığı açıklamada, “Sayın Mustafa Sarıgül’ün öncülüğünde başlattığımız hareketin bu yıl partileşeceğini buradan ilan ediyoruz” dedi. 17 Ocak Pazar günü İzmir’de ilk başlangıcı yapacaklarını dile getiren Avcı, “İzmir’de yapacağımız miting, hem ülkemiz hem de Alanya için bir dönüm noktasının başlangıcı olacaktır” şeklinde konuştu. İzmir’in Türk siyasetinde önemli bir yeri olduğunun altını çizen TDH Alanya İlçe Başkanı Remzi Avcı, “Genel Başkanımız Sayın Mustafa Sarıgül, bu şehrin, iktidarın kapısını açan bir kent olduğuna inanarak TDH’nin partileşme sürecini İzmir’den başlatacaktır. Şu aşamada ikinci bir parti olarak gideceğimiz İzmir’de, birinci parti olmayı hedefliyoruz. Bu şehirde yarı finali oynayacağız. Buradan aldığımız güçle de yakın zamanda Ankara’da finale gideceğiz. TDH’nin yol haritası Sayın Sarıgül tarafından İzmir’de açıklanacaktır” şeklinde konuştu. 2010 yılının Alanya ve Türkiye için çok özel bir yıl olacağını ifade eden Remzi Avcı, “Bu yıl insanlarımızın büyük bir hasretle beklediği değişimin temelleri atılacak. Başlattığımız hareket bu yıl partileşecek. Tüzüğümüzü, programımızı, kurucularımızı, kadrolarımızı ve ne zaman Ankara’da olacağımızı, kamuoyunun merak ettiği bütün soruları İzmir’de açıklayacağız” dedi. TDH’nin bugün itibariyle seçime hazır olduğunu söyleyen Avcı, “Daha fazla çalışarak 2010 yılında ülkemizin değişimine damga vuracağız. Bütün Alanyalı vatandaşlarımızı 17 Ocak Pazar günü İzmir Bornova Meydanı’nda yapacağımız mitingimize davet ediyoruz” açıklamasını yaptı. Avcı, gazetecilerin, “Bir dönem AK Parti Sevdalıları adlı siyasi bir oluşum içine girmiştiniz. Şimdi ne değişti?” sorusuna, “Evet, bir dönem AK Parti’de yöneticilik yaptım. AK Parti ilk döneminde bu ülkeye büyük hizmetler verdi ama ikinci dönemde bu hizmetler durdu. Türkiye Değişim Hareketi kesinlikle ne sağ ne de sol görüşlü bir partidir. Biz tüm kesimleri kucaklamayı hedefliyoruz. Artık Mustafa Sarıgül’ün siyasi hareketinin içindeyiz” dedi. Avcı ayrıca Alanya’daki yönetim kadrosunu henüz oluşturmadıklarını, önümüzdeki günlerde Alanya’nın bazı önemli siyasi isimleriyle görüşmelerde bulunacaklarını kaydetti.

#

12 Oca 2010 - 00:00 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber