Budak'tan Kaş çıkarması

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Osman Çetin Budak, Kaş'ı ziyaret edip halkla buluştu

Haber: Alper KUTAY
CUMHURİYET
Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, Kaş ziyaretinde önce partisinin ilçe başkanlığında partililerle toplantı yaptı. Ardından Ağullu Mahallesi'nde vatandaşları ziyaret eden Budak, Gömbe Yaylası'na geçerek Gömbe Cuma Pazarı ve Gömbe Panayırı'nda tezgah açan esnafla sohbet etti. Türkiye'nin zor bir dönemden geçtiğini belirten Çetin Osman Budak, "Suriye'de, Güneydoğu'da iktidarın bir yörüngesi, tutarlı bir politikası yok. Ülkenin yörüngesi, dış politikada izleyeceği yolu belli değil. Bu belirsizlik ve tutarsızlık ülkeyi çıkmaza sürüklüyor. Sanki bu yanlışların sorumlusu CHP gibi bir yol izleniyor. Malum basın bizi eleştiriyor. AKP bir milletvekili çıkıp 'FETÖ'yü devlete CHP yerleştirdi' diyebiliyor. Bur tam tutarsızlık ve aymazlıktır, utanmazlıktır" dedi.

04 Eyl 2016 - 21:53 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber