'Bu sözler kabul edilemez'

CHP İlçe Başkanı Yeşildal, AKP'li Çelik hakkında skandal bir yoruma imza atan Kandemir'i kınadı

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) İlçe Teşkilatı'nda "Genelev" krizi yaşanıyor. CHP'nin eski ilçe başkanlarından Bülent Kandemir'in Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Antalya Milletvekili ve 5. Sıra Adayı Sena Nur Çelik hakkında yaptığı "Her rolü oynuyor maşallah. Allah yolunu geneleve düşürmesin" yorumuna, CHP İlçe Başkanı Şengül Yeşildal da tepki gösterdi. Yeşildal, "Bir kadın olarak böyle bir açıklamayı ben de kınıyorum" dedi. Bu açıklamayı çok talihsiz bulduğunu ve Kandemir'i kınadığını söyleyen Yeşildal, "Bülent Kandemir şu anda bu partinin herhangi bir yetki organında yer almıyor" bilgisini kamuoyu ile paylaştı.

'KİBAR BİRİSİ OLARAK BİLİRDİK'

Bu yüzden Kandemir'in yaptığı açıklamanın CHP'yi bağlamayacağını dile getiren Yeşildal, "Ben şahsi olarak bu konuyu üzülerek takip ediyorum. Kendisinin böyle bir açıklama yapmış olması beni çok şaşırttı. Beklenmeyecek bir açıklamaydı. Kendisini gayet kibar ve kadınlara karşı saygılı bir isim olarak biliyoruz. Açıklamayı gerçekten talihsiz buluyorum. Ben de bir kadın siyasetçi olarak sürekli çalışıyorum, halkın arasına karışıyor ve her sektörden insanla muhatap oluyorum. Partisi veya görüşü ne olursa olsun, hiç bir kadın hakkında bu tarz söylemleri kabul edemem. Nitekim kendisi de hatasının farkına varmış ve özür dilemiştir" diye konuştu.

08 Eki 2015 - 15:13 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber