'Beni niye yalancı çıkarıyorsunuz?'

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Türel ile Alanya Koordinatörü Güney'e veryansın eden Elikesik Mahallesi Muhtarı, "Bana telefon açıp 'Ekmek lazım mı?' diye sormayın. Önce bizlere verdiğiniz sözleri tutun" dedi

ALANYA'NIN batıdaki en kırsal mahallelerinden biri olan Elikesik Mahallesi'nin çileli muhtarı Yusuf Boz, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel başta olmak üzere Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney ve AKEDAŞ yetkililerine adeta açtı ağzını yumdu gözünü. Göreve seçildiği 30 Mart 2014 tarihinden bu yana defalarca Elikesik'teki Dingiller ve Asar Sokak'ta trafoların yetersiz olduğunu ilgililere bildirdiğini, kendisine "2015'in ilk yarısında sorunu çözeceğiz" sözü verildiğini söyleyen Yusuf Boz, "İki gün önce bir daha sordum, bu kez de '2016'da çözeceğiz' dediler. Vatandaş haklı olarak elektriğin olmamasının nedenini bana soruyor, ben de sürekli yalancı duruma düşüyorum. Devlet 3 milyon Suriyeli besleyeceğine bize iki trafo versin" dedi.

'EKMEK DEĞİL HİZMET İSTİYORUZ'

Önceki gün Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden bir görevlinin kendisini arayarak, "Muhtarım, köyündeki garibanlara ekmek dağıtalım" dediğini söyleyen Elikesik Mahallesi Muhtarı Yusuf Boz, "Kardeşim, sen beni Elikesik halkına yalancı çıkarıyorsun. Önce Yöremece Yaylası'nda yarım bıraktığın yolu tamamla. Makineleri önce İshaklı Yaylası'na çektiniz, sonra da geri geleceğini söylediniz ve ben seçmenime karşı yine yalancı çıktım. Elikesik'te ekmeğe ihtiyaç olursa merak etmeyin ben karşılarım. Biz Büyükşehir'den ekmek değil hizmet istiyoruz. Siz o ekmekleri Suriyelilere gönderin, vatandaşa da yol, su ve elektrik getirin. Muhtar mıyım, yalancı mıyım, ben de anlamadım. Lütfen artık gariban köylüleri aptal yerine koymayın. Biz de insanız" diye konuştu. 

HABER: ALPER KUTAY

20 Ağu 2015 - 14:47 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

hakan coban - Bizim sizler gibi hakkını arayan yöneticilere ihtiyacımız var helal sana muhtarim

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Ağustos 14:47

Çorum Haber