“Batı Girişi’ni açacağım“

Seçim çalışmasına merkezde devam eden MHP Alanya Belediye Başkan Adayı Adem Murat Yücel, “Alanya'da turizm sezonu başlıyor. 30 Mart’tan sonra ilk işim, esnafın ve turizmcinin önünü açmak için Batı Girişi’ni trafiğe açmak olacak” dedi

Alper KUTAY

MİLLİYETÇİ Hareket Partisi (MHP) Alanya Belediye Başkan Adayı Adem Murat Yücel, seçim çalışmalarına Belediye Meclis Üyesi Adayları ile birlikte merkezde devam etti. Esnafın sorunlarını dinleyen Yücel, 30 Mart’tan sonra esnafla ve meslek odaları ile birlikte alacakları ortak kararlar doğrultusunda şehirde yepyeni bir dönemin başlayacağını vurguladı. Esnafın, “Şehrin Batı Girişi kapandığı günden bu yana işlerimiz durdu. Esnaf olarak tek umudumuz Adem Başkan. Kendisine sonuna kadar güveniyoruz” sözlerine teşekkür eden Yücel, Alanya'da bundan sonra kanunlar çerçevesinde esnafı ilgilendiren kararları birlikte alacaklarını söyledi. 30 Mart'tan sonra ilk işinin Batı Girişi’ni trafiğe açmak olacağını vurgulayan Yücel, “Çünkü Batı Girişi kapatıldıktan sonra Atatürk Bulvarı ve Damlataş çevresindeki esnafımız büyük zarar görmüştür. Batı Girişi şehrin ilk giriş noktasıdır. Şehrin tanınması ve ilk intiba açısından önemli bir konumdadır. Bu uygulamaya son verip buradan kaynaklanan zafiyetleri gidereceğiz ve Batı Girişi’ni yeniden ulaşıma açacağız” dedi.

"İLK OLARAK SOSYAL İHTİYAÇLAR KARŞILANACAK"

MHP Adayı Yücel, Dinek Mahallesi'nde düzenlenen akşam toplantısında mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Toplantı salonuna sığmayan vatandaşların yarısı konuşmaları salon dışından izledi. Yücel'e toplantıda Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Üyesi Hüseyin Yıldız, MHP İlçe Başkanı Cafer Uyar, Alanya Belediye Meclis Üyesi Adayları ve partililer eşlik etti. Yücel'e sorunlarını aktaran mahalle sakinleri, “Alanya'nın sözüm ona göbeğinde oturuyoruz ama yerel televizyonları dahi izleyemiyoruz. Devlet Hastanesi’nden gelen otobüslerin Yat Limanı civarına da geçmesini istiyoruz. Çünkü otobüse binmek için iki kilometre yürümek zorunda kalıyoruz” dediler. 30 Mart’tan sonra ilk olarak şehrin sosyal ihtiyaçlarını karşılayacaklarını belirten Yücel, “Biz ağaç ve çiçek sulamak için bu göreve talip olmadık. Bunlar zaten her belediyenin yapması gereken asli görevler. Dinek Mahallesi’nin okul sorunundan tutun da tüm sıkıntılarını biliyoruz. Bunları el ele verip en kısa zamanda çözeceğiz” dedi.

PAYALLAR'DAN DESTEK SÖZÜ

Merkez Seçim İrtibat Ofisi her geçen gün daha da hareketlenen MHP Adayı Yücel'e Payallar'dan moral ziyareti. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alanya Belediye Başkan Adayı Adem Murat Yücel'e destek gün geçtikçe artıyor. Başkent Hastanesi yanındaki Merkez Seçim İrtibat Ofisi gece gündüz kalabalık olan Yücel, program aralarında ofiste ziyaretleri ve destekleri kabul ediyor. Dün akşam Yücel'in Merkez Seçim İrtibat Ofisi’ni ziyaret eden Payallar halkı, alkış ve sloganlarla Yücel'e destek oldular. Seçim otobüsünden vatandaşlara seslenen Yücel ise Payallar halkına ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti.

#

18 Mar 2014 - 17:29 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber