‘Başkanlık dönemimde çok para kaybetmişim’

GAZİPAŞA Belediye Başkanı Cemburak Özgenç, “Başkanlık dönemimde zenginleştiğim söyleniyor ancak hesap ettirdim, meğer başkanlık yaptığım süreç içerisinde elimdekileri de kaybetmişim” dedi.

Özgenç, Alanya Televizyonu'nun (ATV) canlı yayın konuğu oldu. ATV Haber Müdürü Ahmet Tunç'un sorularını yanıtlayan Başkan Özgenç, öncelikli olarak AK Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Bahattin Akşit ve MHP Gazipaşa İlçe Başkanı Mehmet Yüksel'in eleştirilerine yanıt verdi. MHP'li Yüksel'e tepki gösteren Özgenç, “MHP'li Yüksel'in işi gücü şikayet. Özellikle yüksek okulla ilgili şikayetleri gerçekten utanç verici. Allah kimseyi bu duruma düşürmesin. Allah onu ıslah etsin” dedi. MALVARLIĞINI AÇIKLADI ATV Haber Müdürü Ahmet Tunç'un sorusu üzerine Gazipaşa’ya yapılacak 13 katlı otel projesiyle ilgili de konuşan Özgenç, “Mehmet Yüksel gibi kişiler hariç herkes Gazipaşa’ya 13 katlı otel yapılmasını istiyor” diye konuştu. “Belediye başkanı seçildiği günden bu yana iyi sermaye yaptı” yönündeki eleştirilere de yanıt veren Başkan Özgenç, “Belediye başkanı olmadan önce, Koru'da 10 dönüm, deniz yolunda 2 dönüm arsam vardı. Bunları satmak zorunda kaldım. Şimdi sadece deniz yolunda 5 kat imarlı bir arsam var. Burayı müteahhide verebilirsem 5-6 dairem olacak” dedi. ‘ADAYLIĞIMI CHP BİLİR’ Gazi Mahallesi'nde müteahhidin yaptığı babasına ait 5 katlı bir bina olduğunu söyleyen Özgenç, “Ayrıca babama ait denize sıfır 3 dönüm yerimiz olacak. Şu an burası davalık, eğer dava bizim lehimize sonuçlanırsa elimize para da geçecek. Ben başkanlık dönemimde sermaye yapmadım, elimdekileri de kaybettim” diye konuştu. “Yeniden aday olacak mısınız?” sorusuna da yanıt veren Başkan Özgenç, “Buna ben değil CHP İlçe Teşkilatı karar verir. Aday olup olmayacağımı parti teşkilatım bilir” diye cevap verdi.

#

03 Şub 2012 - 00:00 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber