Başkanlardan Sarıgül zirvesi

CHP Lİderi Kılıçdaroğlu ile eski genel başkan Baykal, Sarıgül'ün geleceğini müzakere ettiler

CHP

’den, 2005’te, Deniz Baykal’ın genel başkanlığı döneminde ihraç edilen Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’ün yeniden CHP üyesi olup olmayacağı tartışmalarına ilişkin temasların en önemlilerinden biri bugün saat 14.00’de hareket eden TK-7008 sefer sayılı Ankara-İzmir uçuşunda gerçekleşti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sarıgül’ün geri dönüşüne karşı olduğu bilinen eski Genel Başkan Deniz Baykal ile aynı uçakta İzmir’e gitti. Bir düğün töreninde Baykal ile birlikte nikah şahitliği yapacak olan Kılıçdaroğlu, yol boyunca Sarıgül’ün geleceğini müzakere ettiler. Uçağın 1A ve 1B numaralı koltuklarında oturacak eski ve yeni genel başkanlar, Sarıgül’e ilişkin değerlendirmelerini İzmir’de de sürdürecek.

07 Eyl 2013 - 15:00 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

ali beş ok - sarıgülün tırnağı olamazsınız ikinizide kınıyorum geleceğin başbakanı sarigülsağ görüşlü biriyim oıyum sareiğüle

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Eylül 15:00

Çorum Haber