Başkan 300 araçlık yer altı otoparkı için kolları sıvadı

ALANYA Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu, şehrin en büyük ihtiyaçlarından birisi olan kapalı otopark sorununa neşter vurmak için kolları sıvadı.

Alper KUTAY Atatürk Caddesi üzeri Mola Kavşağı’ndaki Akbank Alanya Şubesi arkasında yer alan 3 bin 628 metrekarelik alana 300 araçlık yeraltı otoparkı yaptırmak için ihale açan Alanya Belediyesi, kapalı otoparkı ihaleyi alan firmadan 2042 yılında devralacak. 21 Haziran 2012 tarihinde saat 10.00’da Alanya Belediyesi’nde yapılacak ihalenin şartnamesi de hazırlandı. ‘Yeraltı Otoparkı Yapımı ve İşletilmesi’ konulu ihale şartnamesi dün Alanya Belediyesi’nin resmi internet sitesine konuldu. İHALEYİ ALAN 30 YIL İŞLETECEK Tasarruf hakkı Alanya Belediyesi’ne ait olan Şekerhane Mahallesi, 2 bin 25 ada, 1 parsel ve çevresindeki 3 bin 628 metrekarelik arsa üzerine iki bodrum kat ve bir zemin kat olmak üzere yaklaşık 300 araç kapasiteli yeraltı otoparkı yapılacak. İçerisine oto yıkama servisi ve üç bayan ile üç erkek tuvalet yapılması istenen kapalı yer altı otoparkı ihalesini alan firma, hem tesisi yapacak hem de 30 yıl müddetle işletip süre bitiminde Alanya Belediyesi’ne devredecek. Ev Restoran arkası ile Cuma Pazarı arasına yapılacak 300 araçlık yeraltı otoparkı ile Alanya’nın en büyük ihtiyaçlarından birisi olan kapalı otopark sorununa bir nebze de olsa çözüm bulunması bekleniyor.

#

12 May 2012 - 01:15 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Mehmet Buhur - çok yerinde bğr karar.yapıldığı takdirde alanyanın büyük bir eksikliği de giderilmiş olacak.başkanı kutluyorum.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Mayıs 01:15

Çorum Haber