'Bana değil, Devrim'e sorun'

CHP Antalya eski il başkanı Ülken partisinin ilçe teşkilatını ziyaret etti

 CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Antalya eski İl Başkanı Özer Ülken, dün CHP İlçe Teşkilatı'nı ziyaret etti. Ülkenin mutluluğu ve bütünlüğü için hareket eden siyasilerin bu siyasi görevlerini hayatın her alanında yapmak zorunda olduğunu söyleyen Ülken, "Alanya'da bir önceki dönemde görev alan arkadaşlar ve bazı partililerle süreç içinde Alanya'ya geliyoruz. Bir dönem parti içerisinde bir dönemin şahitliğini yapmış, mücadele etmiş arkadaşlar olarak insani ölçüler içerisinde onları motive etmek, onlara moral vermek, partimizin Alanya Örgütü'nün çalışmalarında motivasyon sağlamak için Alanya'ya geldik. Biz, yönetimdeki arkadaşları görmek için teşkilat ziyaretinde bulunuyoruz. Ziyaretin asıl nedeni budur. CHP'nin görevde olan-olmayan Antalya'da ve Alanya'da ilerici, yurtsever, demokrat, sosyalist, vatanını seven, ülkesini seven çok farklı farklı dinamikleri vardır. Bu dinamikler sadece bir parti çatısı altında değil, farklı sivil toplum örgütlerinde toplumun farklı kesimlerinde bu hassasiyeti bu ülkesiyle olan, şehriyle olan, kentiyle olan duyarlılık arzeden konular gündeme geldiğinde birilerinin tahmin etmeyeceği şekilde harekete geçerler. Onun için mevcut klasik bilinen normal görevlerin ötesinde CHP Antalya yapısında bu dinamikler her zaman canlı, özellikle ülkemizin içerisinden geçtiği şu tehlikeli süreçte CHP'nin önümüzdeki sürece ve geçmişte bugünü kasteden söylemlerinde yaşadığımız olaylar bizleri şaşırtmıyor. Önümüzdeki yaptığımız tespitlerle ülkemizin geleceği ile ilgili biz siyasiler ülkesinin refahı için, ülkesinin mutluluğu için, ülkesinin bütünlüğü için hareket eden siyasiler bu siyasi görevlerimizi hayatın her alanında yapmak durumundayız" dedi.

KÖK NEDEN ALANYA'YA GELMİYOR?

Ülken'e 'CHP İl Başkanı Devrim Kök, neden Alanya'ya gelmiyor, partililerin nabzını tutmuyor' yönündeki soruya, "Bu konu Devrim Kök'e sorulmalı ve onunla konuşmalısınız. Benim bu konuyla ilgili bir açıklama yapmam doğru olmaz. Umut ederiz ki Alanya'ya gelir" dedi.

04 Tem 2013 - 05:50 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber