Bakan Yıldırım bizi teğet geçti

ULAŞTIRMA Bakanı Binali Yıldırım, 'Ticaret ile ulaştırma, et ile tırnak gibidir. Eğer ticaretinizi artırmak istiyorsanız, ulaştırma altyapınızı yerleştirmeniz lazım' dedi.

Bakan Yıldırım, Antalya'dan gecikmeli olarak gittiği Mersin'de, valilik ziyaretini iptal ederek, AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı'na katıldı. Yıldırım, burada yaptığı konuşmada, 'ticaret ile ulaştırmanın etle tırnak gibi olduğunu', ticareti artırmanın ulaştırma altyapısının geliştirilmesiyle mümkün olduğunu belirtti. Ulaştırma altyapısının yetersizliğinin ticarete de olumsuz yansıyacağını ifade eden Yıldırım, '2003 yılı başında 30 milyar dolar ihracatla yetinmek zorunda kalan bir ülkeydik. Bunu 130 milyar doların üzerine çıkardık. İşte bu büyük başarının arkasında şüphesiz başta Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bakanlar, milletvekilleri, yerel yöneticiler ve bu güzide topluluk, AK Parti ailesi var' diye konuştu. Geçtiğimiz Cuma günü Antalya’ya gelen ve Gazipaşa Havaalanı ile ilgili Alanya kamuoyunu üzen açıklamalar yapan Bakan Yıldırım’ın Antalya’dan direkt Mersin’e gitmesi ve Alanya ile Gazipaşa’ya uğramaması şaşkınlık yarattı.

#

29 Mar 2010 - 00:00 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber