Aydın’dan Alanya çıkarması

Ak Parti Antalya Milletvekili İbrahim Aydın, Okurcalar ve Avsallar Mahallesi’nde esnaf ziyareti yapıp seçimde destek istedi

Haber: Alper KUTAY

ADALET ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Antalya Milletvekili İbrahim Aydın, Türkiye’nin yükselişini engellemek için her türlü yolu deneyenlerin olduğu bir ortamda milletin 24 Haziran’da en doğru tercihi yapacağına inandığını ifade etti. Aydın, “Türkiye’nin şahlanışını kimse durduramayacak” dedi. Alanya’da Okurcalar Mahallesi’ndeki pazaryerinde esnaf ve vatandaşla sohbet eden İbrahim Aydın’a Ak Parti’nin eski ilçe başkanlarından Hüseyin Güney, partinin eski yöneticilerinden Zekai Avcı ve Alanya’daki dostları da eşlik etti. Mahmutlar Seçim Ofisi’nin açılışına da katılan Aydın, Türkiye’nin 24 Haziran’da tarihi bir seçim yapacağını söyledi. Aydın, “Ülkemizin geleceği açısından 24 Haziran son derece önemli bir tarih. 16 yıldır her alanda büyük bir gelişme gösteren ülkemiz, dünya sahnesinde adından söz ettirmeye başladı” dedi.
‘CUMHUR İTTİFAKI ZAFERE KOŞUYOR’
Türkiye’nin her alanda yakaladığı yükselişi 24 Haziran’dan sonra milletin de desteğiyle şahlanışa dönüştüreceğini belirten Aydın, “Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni yerli ve milli unsurlarla, Cumhur İttifakı’nın milletvekilleriyle doldurursak Türkiye’nin şahlanışının önünü kimse kesemeyecek. Bunu engellemek için ellerinden geleni yapıyorlar ancak milletimizin desteğiyle bunu başaramayacaklar” diye konuştu. Avsallar Mahallesi’nde esnaf ziyareti yapan Aydın, gittiği her yerde, girdiği her dükkânda yoğun bir ilgiyle karşılandı. Seçim çalışmalarını sürdürürken yoldan arabayla geçen yaşlı bir kadın Aydın ve ekibini durdurarak bir süre sohbet etti. İftarın ardından Mahmutlar esnafını ziyaret eden Aydın, yoğun geçen Alanya programını gece geç saatlerde gerçekleşen Kargıcak’taki mahalle toplantısı ile sonlandırdı.

13 Haz 2018 - 16:47 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber