ASKO yeni yerinde hizmete başladı

Alanya Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu, yeni yerine taşınan Alanya Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü’nü (ASKO) ziyaret etti

Haftalık birim amirleri toplantısı, Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu başkanlığında dün sabah Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nde gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu, toplantı sonrası Kızlarpınarı Mahallesi’nde bulunan Otogar yanındaki yeni binasında hizmet vermeye başlayan ASKO Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Personel ile bir süre sohbet eden Başkan Sipahioğlu, birimin faaliyetleri hakkında ASKO Müdürü Mustafa Göker’den bilgi aldı. Su ve kanalizasyon hizmetlerinin aynı bölgede birleştirildiğini belirten Başkan Sipahioğlu, vatandaşlara su ile ilgili tüm hizmetlerin tek kalemde verileceğini söyledi. Başkan Sipahioğlu, “Su abonelik işlemlerinde iskân ve tahsilât işlemleri de aynı merkezde yapılabilecek. Vatandaşlarımız su ile ilgili tüm hizmetleri aynı çatı altında alabilecek” dedi.

16 Ara 2013 - 17:17 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

kerim alanyalı - taşınma parasını suya zam yaparak çıkarsa yaa.ne hoş oluuuurr.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Aralık 17:17
01

Metin Dayantürk - alo kale yamacında 3 gündürsuyok uyumayın

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Aralık 17:17

Çorum Haber