Asiltürk’ten örnek uygulama

KARGICAK Belediyesi, yeni başlattığı uygulama ile düğünlere Okuntu Sandığı koydu.

Ahmet AKAR Kargıcak Belediyesi tarafından başlatılan yeni bir uygulama ile beldede yapılan düğünlere Okuntu Sandığı konulacak. Belediye tarafından yaptırılan Okuntu Sandıkları, bu hafta düğün yapacak olan üç eve konuldu. Belediye bu sayede gereksiz hediyelerle birlikte israfı da önlemiş olacak. Düğüne katılan davetliler önceden hazırlanan ve düğün alanına konulacak sandıklara para atarak düğün çiftine destek olacak. Belde imamları ile birlikte hafta sonunda yapılan düğünleri ziyaret eden MHP’li Belediye Başkanı Zihni Asiltürk, dua törenlerine katıldı. Sandıklara para atarak uygulamayı ilk başlatan isim olan Başkan Asiltürk, “Yeni başlattığımız bu uygulama ile düğün sahiplerine maddi destek vermek istedik. Düğüne katılan misafirler sandıklara diledikleri oranda para atabilirler. Bu sayede düğün çiftine nakit para yardımı da yapılmış olacak. Genellikle düğün öncesi evlenecek çifte aynı tarzda hediyeler alınıyor ve düğün sahipleri bu hediyeleri kullanamıyor” dedi.

#

24 Nis 2012 - 01:56 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber