Asiltürk’ten cami ziyareti

KARGICAK Belediye Başkanı Zihni Asiltürk, 1 Ekim Camiler Haftası nedeniyle beldede bulunan camileri ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Cami imamlarından bilgi alan Başkan Asiltürk, “Camilerimiz için ne gerekiyorsa yapıyoruz” dedi. Hacı Hanife Dinler, Mevlana, Fatih Sultan Mehmet ve Merkez Cami’yi ziyaret Başkan Asiltürk, cami imamları ile de görüştü. Asiltürk, “Manevi değerlere sahip olan insanlar dünyaya bambaşka bir gözle bakarlar. Bilime verdiğimiz önemi dini değerlerimize de vermeliyiz. Dini inançlara sahip olmak ve gerekliliklerini yerine getirmek maneviyatımızı güçlendirir. Manevi duygularımız bize adaletli olmayı, insanlara eşit davranmayı ve saygılı olmayı söyler” dedi.

#

02 Eki 2012 - 00:00 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber