Arınç nikah şahidi oldu

BAŞBAKAN Yardımcısı Bülent Arınç, merhum dayısı Ali Yönet'in torunu Ayşe Yönet'in düğününe katılmak için 19 Mayıs Cumartesi günü Alanya'ya geldi.

Alanya Kaymakamı Hulusi Doğan, Alanya Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu, AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Güney, Emniyet Müdürü Erkan Dur, Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu ve partililer tarafından karşılanan Arınç, bir süre Güneş Otel'de dinlendi. Daha sonra Alanya Belediyesi Düğün Salonu'na geçen Arınç, merhum dayısı Ali Yönet'in torunu Ayşe Yönet ile Fatih Bamyacı'nın düğününe katıldı. Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Ali Yenialp'in kıydığı nikahta gelinin şahitliğini Bülent Arınç, damadın şehitliğini ise Emel Özsüvari yaptı. AİLE CÜZDANINI GELİNE VERDİ Nikah kıyılmasının ardından gelin ve damada mutluluklar dileyen Arınç, Ayşe Yönet'in akrabası olarak ailesini temsilen bu nikaha katıldığını söyledi. Ayşe Yönet'in merhum babası Necati Yönet ile çok yakın arkadaşlığı ve akrabalığı olduğunu belirten Arınç, “Birbirimizi çok seviyoruz. Damadımızı da tanıdık. Onu da çok beğeniyoruz. Bizim için aile çok önemli. Bizim inancımızda, geleneklerimizde, örf ve adetlerimizde ailenin çok önemli bir yeri var. Aile sağlam temeller üzerine kurulursa, o toplumda da bereket olur” diye konuştu. ‘UMARIM HERKESE ÖRNEK OLURLAR’ Arınç, “İnşallah bu gençlerimiz, evliliğin, aile olmanın, karı-koca olmanın sorumluluğunu biliyorlar. İnşallah örnek bir aile, güzel çocuklar yetiştirmek üzere, toplumda herkesin örnek göstereceği bir yuva kuracaklar. Buna gönülden inanıyoruz” dedi. Aile cüzdanını geline veren Arınç, daha sonra gelin ve damadın yakınlarını tebrik ederek salondan ayrıldı. Arınç Antalya'dan havayolu ile İzmir'e geçti. Arınç'ın, Alanya Ağız ve Diş Sağlığı'nda sekreter olarak çalışan dayısının torunu Ayşe Yönet ile ayakkabıcı Fatih Bamyacı geçen yıl nişanlanmıştı.

#

21 May 2012 - 00:20 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber