'Arınç Gazipaşa'dan çok memnun ayrıldı'

BAŞBAKAN Yardımcısı Bülent Arınç’ın Gazipaşa ziyaretini değerlendiren AK Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Akşit, Arınç’ın ilçeden memnun ayrıldığını ve kendilerini tebrik ettiğini söyledi.

Akşit, Arınç’ın Gazipaşa’ya gelişine ilişkin değerlendirmede bulundu. Arınç için hazırlanan programa yönelik eleştiriler ve övgüler aldığını belirten Akşit, Arınç’ın ilçeden memnun ayrıldığını söyledi. Arınç’ın ilçe ziyaretine ilişkin kamuoyundan, “Programı neden daha büyük bir salonda yapmadınız? Arınç’a neden bir dosya sunmadınız?” yönünde eleştiriler aldıklarını belirten Akşit, “Sayın Başbakan Yardımcımıza bir dosya sunmadık. Sözlü olarak yurt ve kültür merkezi konusunda taleplerimiz oldu. Salon konusuna gelince! Bizler partimizin Danışma Meclisi’ni yapmak için burayı tutmuştuk. Bu meclisin genel kuralları var. Halkımız bu toplantımıza katılmak isteyince haliyle ‘Hayır’ diyemedik” dedi. ‘HABERİ KERİM KILINÇ VERDİ’ Başbakan Yardımcısı Arınç’ın Alanya’daki toplantılarda, İl Teşkilatı’nda görevli Gazipaşa Koordinatörü Kerim Kılınç’ı yanına çağırarak Gazipaşa İlçe Teşkilatı hakkında bilgi istediğini ileten Akşit, “Başbakan Yardımcımız Alanya’daki görüşmelerinde Gazipaşa’dan çok memnun ayrıldığını söylemiş. Gazipaşa Koordinatörü Kılınç bizleri arayarak tebrik etti. İlçe Teşkilatı olarak birkaç ay sonra Başbakan Yardımcımızı ziyaret ederek ilçe adına birtakım isteklerde daha bulunacağız. Sayın Arınç’ın ilçeden memnun ayrılışının bizlere bazı kapılar açacağını düşünüyorum. Bu bağlamda teşkilat mensuplarımı kutluyor, tebrik ediyorum” diye konuştu. ‘DEDESİNİN DOĞUM TARİHİNİ BİLMEZ’ AK Parti Gazipaşa İlçe Teşkilatı’nın partinin kuruluş tarihini bilemediğine yönelik yapılan eleştirilere ve Belediye Başkanı Cemburak Özgenç’in göndermelerine de değinen Akşit, “Başbakan Yardımcımız ilçedeki konuşmasında bizlere partimizin kuruluş tarihini sordu. Benimle beraber birçok üst düzey partili elbette partimizin kuruluş tarihini biliyoruz. Bizlerin öne atılıp bunu söylemesi şüphesiz hoş olmazdı. Sayın Arınç, salonda bir heyecan olsun istedi, bizler de buna uyduk. Kadın Kolları Başkanımızın soruyu bilemediği iddiaları ise doğru değil. İnsan bazen bildiği şeyi heyecandan unutabilir. Bu o kadar büyütecek bir konu değil. Bizlere göndermede bulunan Özgenç’e sorsanız, acaba dedesi Çakıcı’nın doğum tarihini biliyor mudur? Neymiş, şanlı bir tarihe sahiplermiş. O kadar şanlıydın da neden yüzde 25 oyun üzerine çıkamıyorsun” dedi.

#

14 Nis 2012 - 00:00 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber