Antalya'da Cumhur İttifakı başladı

AK Parti ile MHP arasındaki Cumhur İttifakı'nın yerel seçimlerde de devam etmesinin ardından, AK Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, kendisinin ‘Rabia’ MHP İl Başkanı Mustafa Aksoy’un ise ‘Bozkurt’ işareti yaptığı fotoğrafı paylaştı.

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin MHP ve AK Parti arasındaki Cumhur İttifakı'nın yerel seçimlerde de işbirliği şeklinde devam edeceği açıklamalarının ardından ittifaka Antalya’daki teşkilatlarından destek geldi. AK Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş ile MHP İl Başkanı Mustafa Aksoy bir araya gelerek ittifak çalışmalarına başladı. Çalışmalar kapsamında İbrahim Ethem Taş sosyal medyasından, MHP Antalya İl Başkanı Mustafa Aksoy’la beraber olduğu, ‘Antalyamız için biriz, beraberiz’ açıklamasıyla bir fotoğraf paylaştı.  Fotoğrafta Aksoy’un ‘Bozkurt’, Taş’ın ise ‘Rabia’ işareti yapması gözlerden kaçmadı. Paylaşılan fotoğrafın altına ise ‘Harikasınız başkanlar’, ’15 Temmuz gecesi yan yanaydık, Cumhur İttifakıyla taçlandırdık’, ‘Durmak yok, yola devam’ gibi destek yorumları yazıldı.

08 Ara 2018 - 10:18 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Mahmut Soylu - Eeee sayin Mustafa baskan 2000 li yillarda Gazipasa da ocak baskanligi yaparken ve sonrasinda bizlere anlattiklarinla uyusmayan olaylar bunlar. Diger elinle 4 parmak sen de yapsaydin da tam olsaydi!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 08 Aralık 10:18

Çorum Haber