Antalya AK Parti’den depremzedeye ziyaret

ADALET ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İl Başkanı Avukat Mustafa Köse, İl Yönetim Kurulu Üyesi Celal Kaya ve partililerle birlikte TRT Dinlenme Tesisleri’ne yerleştirilen Vanlı depremzedeleri ziyaret etti.

Depremzede vatandaşlarla sohbet eden Köse, onların talep, sorun ve sıkıntılarını dinledi. Çocuk, kadın ve erkeklerle birlikte 343 kişinin bulunduğu TRT Kampı’nda yaşayan depremzedelerin büyük çoğunluğu iş talebinde bulundu. Bazıları ise, çocuklarının uyum sorunu yaşadığını, bazıları da kitap, defter, kıyafet gibi eksiklerinin olduğunu söylediler. Antalya Valiliği ve İl Afet Birimi tarafından depremzedelerin ihtiyaçlarının karşılandığını belirten Köse, “Valiliğimizin bu konudaki çalışmalarına belediyelerimiz ve duyarlı vatandaşlarımız da destek oluyorlar” dedi. ‘TRT TESİSLERİ’NE TEŞEKKÜRLER’ Van ve Antalya Valiliklerinin koordinasyonu neticesinde Antalya’daki tesislere ve otellere yerleştirilen depremzedeleri ziyaret edip, ihtiyaçlarını karşılamaya, sorunlarını çözmeye çalıştıklarını vurgulayan Köse, “Bilsinler ki, her zaman onların yanındayız. Yaralarını sarabilmek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz” diye konuştu. Depremzede vatandaşlar ise kaldıkları TRT Tesisleri yetkililerinden ve personelinden çok memnun olduklarını belirterek, ziyareti dolayısıyla İl Başkanı Mustafa Köse’ye teşekkür ettiler. İl Yönetim Kurulu Üyesi Celal Kaya ile birlikte depremzedeleri ziyaret eden İl Başkanı Mustafa Köse, parti gönüllüsü olarak çalışan ve depremzedelerin sorunlarıyla yakından ilgilenen Fatma Şahin’e teşekkür etti.

#

28 Şub 2012 - 00:00 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber