Anket sonuçları ne diyor?

Yeni Alanya'nın 'Cumhurbaşkanı olarak kimi görmek istersiniz?' sorusuyla önceki gün başlattığı seçim anketinin ikinci gününde Ekmeleddin İhsanoğlu yüzde 54, Recep Tayyip Erdoğan yüzde 40, Selahattin Demirtaş ise yüzde 6 oranında oy aldı

 TÜRKİYE 10 Ağustos Pazar günü tarihi bir seçim için sandık başına gidiyor. Seçmen, AKP'nin Cumhurbaşkanı Adayı Erdoğan, Ekmeleddin İhsanoğlu ve Selahaddin Demirtaş'ın alacağı oy oranını merakla bekliyor. Yeni Alanya'nın 'Cumhurbaşkanı olarak kimi görmek istersiniz?' sorusuyla önceki gün başlattığı ve ikinci gününde yaklaşık 1200 okuyucunun katıldığı Cumhurbaşkanlığı seçim anketinde Ekmeleddin Mehmet İhsanoğlu yüzde 54 oy oranıyla birinci, Recep Tayyip Erdoğan yüzde 40 oyla ikinci ve Selahattin Demirtaş ise yüzde 6 oy oranıyla üçüncü sırada yer alıyor. Siz de kendi Cumhurbaşkanı adayınızı desteklemek ve Yeni Alanya'nın başlattığı ankete katılmak için www.yenialanya.com adresine girerek oy kullanabilirsiniz.

08 Ağu 2014 - 10:36 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

07

ALİ KAPLAN - ekmel beye 54 alir dyen arkadaşlar,seçi̇mler türki̇ye de yapiliyor,i̇srai̇l de deği̇l

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 08 Ağustos 10:36
05

Barış - Seçimler israilde olsaydı Tayyip silme çıkardı..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 08 Ağustos 10:36
03

suna y gül - ekmeleddin ihsan oğlu adam gibi adam oy vermeyen

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 08 Ağustos 10:36

Çorum Haber