Alman misafirlerden anlamlı kitap desteği

ALANYA Belediyesi Sosyal ve Kültür işler Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren, ayrıca Alanya Habitat Bilişim ve Girişimcilik Akademisi de olan Emine Hacıkura Kütüphanesi, dün Fahri Yiğit önderliğinde gelen ve yerleşik olarak Alanya’da yaşayan yabancı konuklarını ağırladı.

Hür–Türk Türk Alman Dostluk Derneği üyeleri, derneklerinde bulunan üç bine yakın kitabı Emine Hacıkura Kütüphanesi’ne bağışladı. Kütüphaneye üye olmak istediklerini, tekrar kitap getireceklerini belirten yabancı konuklar, Alanya’da böyle modern bir kütüphanenin bulunmasından memnun olduklarını ifade ettiler. Fahri Yiğit ise konuklara çay ikram edip bir süre sohbet etti.

#

11 Oca 2013 - 00:23 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber