Alanyalı Kocaman'dan önemli temaslar

Alanyalı Ömer Kocaman, Brüksel'de ticaret ve kargo trafiği konularında önemli temaslarda bulundu

Haber: Alper KUTAY

TÜRK Dili Konuşan Ülkeler İşbirliği Konseyi'nin Alanyalı Genel Sekreter Yardımcısı Ömer Kocaman, Çin ile Avrupa arasında artan ticaret ve kargo taşımacılık trafiği konusunda Crans Montana Forumu'nda Türk Konseyi inisiyatifi Merkez Koridor ile ilgili bir konuşma yaptık. Brüksel'de yapılan toplantıda önemli mesajlar veren Ömer Kocaman, "Küresel ve bölgesel deniz taşımacılığı güvenliği konusunda verimli tartışmalar yaptık. Yeni inisiyatifler konusunda ortaklar belirledik" dedi.

29 Eki 2017 - 21:34 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber