''Alanya'da oy rekoru kırdık''

Resmi olmayan sonuçlara göre partisinin Alanya'da aldığı yüzde 46,31'lik oy oranını değerlendiren Berberoğlu "Bu bir rekor" dedi

 AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu, seçimin ardından yaptığı değerlendirmede "AK Parti, 2011'de Alanya'dan yüzde 42 oy aldı. 30 Mart 2014 seçimlerindeki oyumuz yüzde 33.8'di. Şimdi ise yüzde 46,31 oranında oy aldık. Alanya'da ilk kez bu kadar yüksek bir oy aldık. Antalya ortalamasının da üzerine çıktık. Alanya halkı bizleri mahcup etmedi, Sayın Erdoğan'ın Alanya'ya yaptığı hizmetleri karşılıksız bırakmadı. Sandığa giden tüm seçmenlerimize çok teşekkür ederiz. Bundan sonra da bizler kısır çekişmelerden uzak durup, Alanya'ya hizmet getirmek için çalışacağız. Bu noktada tüm halkımızla, siyasi partilerle ve STK'larla işbirliğine hazırız.

10 Ağu 2014 - 22:43 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

Hilmi dogan - Mahmutlar daki laam sorunu ve su sorunu nezaman bitecek hezaman su almak için Alanya yamı gelecez laam sorunu derken açıklık getireyim her akşam pis su salıyorlar kokudan duramıyoruz yetkililerin ilgilenmesini bekliyoruz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Ağustos 22:43
01

cemo - görünen bi̇r durum var ortada alanya ta ne hi̇zmet yapti basbakan koltukdan olmamak i̇çi̇n sıkıyon

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Ağustos 22:43

Çorum Haber