'Alanya yapmıyorsa Büyükşehir yapar'

AKP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Çavuşoğlu, "Yenidamlar Köprüsü, Alanya Belediyesi'nin tasarrufunda. Eğer Alanya Belediyesi o köprüyü yapmayacaksa biz Büyükşehir'e yaptırırız. Bu konuda Alanya'dan gelecek yanıta göre hareket ederiz" dedi

ALANYA'NIN Demirtaş Mahallesi'nde 2010 yılındaki sel felaketiyle çöken Demirtaş Mahallesi'ndeki Yenidamlar Köprüsü çökmek üzere. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in zemin etüdü yaptırdığı köprünün bir türlü yenilenmemesi ve bu konuda adım atılmaması ise Demirtaşlıların tepkisine neden oluyor. Kurban Bayramı'nda Demirtaşlılarla bayramlaşan AKP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Çavuşoğlu'na, "Yenidamlar Köprüsü çökmek üzere. Bu köprüyü yeniletin. Günde 1500 öğrenci geçiyor. Bu köprü Demirtaş ile 4-5 köyün ortaklaşa kullandığı ortak bir nokta. Bu köprü yıkılır, insanlarda ölürse o zaman yazık olur. Sizden destek bekliyoruz" denildi.

'ALANYA'YA DESTEK OLURUZ'

Demirtaşlıların Yenidamlar Köprüsü'ne ilişkin talebini değerlendiren Çavuşoğlu, "Yenidamlar Köprüsü, Alanya Belediyesi'nin tasarrufunda. Bu köprüyü yapmak da ilçe belediyesinin işi. Tabiki biz Demirtaş'ı hiç bir zaman hizmetten mahrum etmedik, etmeyiz de. Bu köprüyü yapmaya Alanya Belediyesi'nin ekonomik yönden gücü yetmiyorsa, Büyükşehir Belediyesi olarak biz katkı sunarız. Yeter ki Alanya Belediyesi, Yenidamlar Köprüsü konusunda bizlerden destek istesin. Biz belediye başkanlarının hangi siyasi partiden olduğuna bakmayız, yapılacak olan her türlü hizmette işbirliği yaparız. Demirtaş Yenidamlar Köprüsü konusunda da Alanya Belediyesi'ne el uzatır, bu sorunu çözdürürüz. Yeter ki Alanya Belediyesi, bizden yardım talep etsin, biz de onlara seve seve destek veririz" diye konuştu. 

28 Eyl 2015 - 18:46 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Durmuş AKKUŞ - Gelirleri büyükşehire aktardığınıza göre, köprüyüde aktaracaksınız elbette, gelirleri kesilen belediye nasıl hizmet yapacak....

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Eylül 18:46

Çorum Haber