Alanya MHP Başkanı Türkdoğan'dan Akşener'e tepki

Akşener'in Kerkük konulu sosyal medya paylaşımına tepki gösteren Türkdoğan, "Bu kadını MHP'nin başına getirmek isteyenler neyin ne olduğunu görsün" dedi

Haber: Alper KUTAY

MİLLİYETÇİ Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, MHP'nin emektar isimlerinden Numan Şahiner Şahin'in oğlu Askerhan Şahin ile Hande Altun'un düğün törenlerine katıldı. İl Başkan Yardımcısı Mustafa Kemal Çörekçi ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte genç çifte Kuran'ı Kerim ve Türk Bayrağı hediye eden Türkdoğan, "Şahin ve Altun ailelerini tebrik eder, bir ömür boyu mutluluklar dilerim" dedi. Öte yandan, Kerkük konusunda Twitter'da bir mesaj paylaşarak, "Hükümete tavsiyem, Barzani'nin referandumunu engellemek istiyorlarsa bizim YSK üyelerini göndersinler" diyen Meral Akşener'e tepki gösteren Türkdoğan, "Kerkük diyoruz, Türkmen gardaşlarımız diyoruz, milli dava diyoruz. Hanımefendinin derdine bak. Milli meselelerde gayriciddi bu yaklaşımı sergileyen bir bayanı Türk'ün son kalesi MHP'nin başına getirmek isteyenler, bu mücadele milli unsurlarla, gayri milliler arasında yaşanıyor" dedi.

24 Eyl 2017 - 16:45 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

08

M. Rüştü Mat - Sayın Meral Akşener milliyetçiliğinin sadakasını verse millitçi geçinen nice insanlar dahi milliyetçi olur. Sayın başkan lütfen bunlar edilecek laf mı? Demekki anlamak istemiyorsunuz asıl söylaeneni.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Eylül 16:45
07

m. rÜŞTÜ mAT - Bahçeli'nin bir seçimlik siyasi ömrü kaldı. Bu sözümü bir yerlere yazın. Asıl acı olan ise MHP'nin buralara gelmesi. Koltukta oturan kardeşlerimiz nedense bu gerçeği görmek istemiyorlar. Artık Bahçelinin MHP'yi bir yerlere getireceği olmadığı gibi mevcudu da muhafaza edemez. Onun için lütfen kırıcı olmayalım.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Eylül 16:45
06

M. Rüştü Mat - Lütfen çakma isimlerle değil isminizle yorum yazınız. Delikanlı olunuz. Gerçekten Ülkücü olan ismiyle yazar. Tıpkı Alper Arıkan yeğenim gibi. Takma isimler ise Son 15 yılda gördüğümüz trol olarak adlandırılan düzenvbazlardır. Maaşlı görevlidir bunlar sayılarıda 6000 olarak bilinmektedir. işleri yalan, iftira vs.dİşte geldiğimiz durum bu yazık bu ülkemize.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Eylül 16:45
05

M. Rüştü Mat - Şefik Bahçe kardeşim ve Meral bacım tespitlerinize aynen katılıyorum. Çakma isimlerle yorum yapanlara lütfen itibar etmeyiniz. İsmini yazacak cesareti göstermeyenlerin yorum ve görüşlerine itibar edilmez.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Eylül 16:45
04

Alperen - Meral Akşener , sizden bin kat daha milliyetçi ve vatanseverdir, Bunu fazlasıyla ispat etmiştir, devlet dusmanlarıyla mücadele ettiği zaman belkide dünyada yoktunuz. Milliyetçilik adına siz ne yaptınız merak ediyorum

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Eylül 16:45
03

alp - 20 yıldır bahçeli ve ekibini gördük mhpyi yok ettiniz hala konuşuyorsunuz meral akşenere kurban olun siz !

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Eylül 16:45
02

Şefik Bahçe - Sayın Tükdoğan Orakın kuzeyinde yapılacak referandum konudunda bir özeleştiri yapacaksanız, ırakın kuzeyinde bulunan aşiret reisi ile resmi ilişkileri devam ettiren AKP ve Hükümete tepki gösteriniz. Ayrıca belirteyim bizim YSK orada görev alsada fena olmaz.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Eylül 16:45
01

Alper Arıkan - Sn Akşener Kerkük'le alakalı hassasiyetlerini açık ve net bir şekilde senelerdir mertçe ortaya koymuştur...Sizler havaalanlarına paçavralar asılırken boynunuzu büküp işbirliği yaptığınız Akp hükümeti için çalışırken bizler boşuna tavır almıyorduk bu gidişata....Mhp yi yönetenlerin Mhp yi ne hale getirdiği aşikardır...Dolayısı ile Sn Türkdoğan a tavsiyem söylemleri ile icraatları tutarlı siyaset yapmalarıdır...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Eylül 16:45

Çorum Haber